VQM-gruppen | Startsidan

Tips och erbjudanden

Exklusiva erbjudanden

Alltså för dig som vill åstadkomma mer, hinna mer, genomföra mer, vara mer —genom att göra mindre.

Stämmer det, är det verkligen möjligt? Absolut, då du lär dig nya metoder och verktyg. Det handlar om att fokusera och reducera samt reagera mindre på alla de distraktioner som förekommer mer eller mindre hela tiden.

Erbjudanden till dig som vill veta hur

. . . det är möjligt utan att ta ut dig fullständigt!

Du själv och/eller dina medarbetare, ditt företag, din verksamhet, din organisation erbjuds att delta i motivationskvällar, kurser seminarier, få ett bollplank som ger dig vägledning eller så kan du anlita en föredragshållare.

Du och din just din verksamhet är i fokus

Är du intresserad av att utveckla dig själv, dina medarbetare och ditt företag, din verksamhet, din organisation på sätt som verkligen gör avtryck? På ett för verksamheten positivt sätt.

Vill du mer? Alltså vill du åstadkomma mer, hinna mer, genomföra mer, vara mer – genom att göra mindre.

Ta tillfället i akt. . .

… att utveckla produktivitet och effektivitet med nya verktyg. Passa på att fånga frukterna av din och dina medarbetares inneboende drivkrafter och kreativitet.

Lär er verktyg som stärker förmågan att vara fokuserad och mer immun mot distraktioner!

Inspiration & motivation på beställning

Ja, det är möjligt!

Du tar ansvar för att praktisera de verktyg du får lära dig hos oss på regelbunden basis. Till sist sitter det i ”ryggmärgen” och då gör du det av hävd och gammal vana.

Så lär er hur ni får motivation och arbetslust på beställning!

Bortom tid & stress

Vi vet att stress ger tunnelseende. Ta kontroll, genom att se till att få nya eller annorlunda perspektiv på din verksamhet, ditt yrkesverksamma liv och privatliv. Tillåt dig att få en tydligare bild av din nuvarande situation, både professionellt och privat.

Planera och gör slag i saken redan idag!

Du kan planera och göra slag i saken genom att arbeta för att lösa ditt livspussel och för att skapa goda förutsättningar för ett yrkesliv i harmoni med ditt privatliv.
Gör slag i saken – Ta kontakt redan idag! Ring oss på 0709-560150 för en inledande inledande kostnadsfri konsultation.