Gå till innehåll

B2B och B2C

Webbplatser som vänder sig till både B2B och B2C

FRIA ORD

Fria Ord via vqm, är en bifirma till VQM, Vision Quest & Management och den är VQM: s egna förlagsverksamhet.

Inom ramen för :: FRIA ORD :: via vqm hålls kurserna; Att ge ut i egen regi och I flödet, där du får lära dig hur du kan bryta dig loss från de bojor som håller dig fjättrad i tankemönster och former som låser dig i ditt skrivande.

Anlita ::FRIA ORD:: då du vill ha hjälp med din egenutgivning. Du får kvalificerad assistans i ditt bokprojekt i samband med:

  • Formgivning
  • Omslagsdesign
  • Optimering av inlaga och omslag inför tryckning
  • Publicering

Du får stöd genom processen fram till tryckning eller e-bokskonvertering och publicering.

Vill du ha hjälp med något annat, hör bara av dig så får du besked om det är något ::FRIA ORD:: kan vara behjälpliga med det.

KOHLBERGS LILLA VITA

en webbplats och en serie böcker med ett särskilt fokus på juridikens värld. Först i serien Kohlbergs Lilla Vita är Fru Justitia gråter blod - en kamp för upprättelse och ett rättmätigt arv i en rättstat i förfall.

KOHLBERG INNOVATION

Kohlberg Innovation är dels en webbplats för innovatörer och uppfinnare samt dels en sajt för Helena Kohlbergs egna innovationsarbete.

Innovatörer och uppfinnare erbjuds prisvärd assistans att skapa intresseväckande webbplatser, trycksaker, visitkort och hjälp med marknadsföring av sina patent och uppfinningar med mera. Hör av dig och berätta vad du behöver hjälp med!

§ LEX HELENA . . .

. . . erbjuder ekonomisk- och juridisk vägledning och rådgivning.

Den här hemsidan vänder sig till dig som privatperson och till småföretagare, framförallt till dig som är enskild näringsidkare. Vad bör du tänka på innan du anlitar ett juridiskt ombud och hur definierar du syftet med det uppdraget.

Bespara dig bekymmer, besvär och inte minst pengar.
Rådgör med § Lex Helena innan du gör slag i saken!